sweet home | despre noi | despre produse | portofoliu | in atelier | glosar | contact

Cum puteti comanda

Pentru orice comanda este necesara o discutie telefonica sau prin e-mail cu detalii despre produsul dorit. Daca aveti deja o poza sugestiva, ne-o puteti trimite. 

Puteti sa va inspirati din galeria noastra sau puteti sa ne solicitati orice alt obiect. Vom studia posibilitatea realizarii acestuia si vom agrea impreuna detaliile executionale.

Daca nu v-ati decis inca ce surprize dulci sa faceti celor dragi, va putem sugera noi obiectele potrivite. Pentru ca propunerea noastra sa fie cat mai aproape de ceea ce va doriti, este foarte important sa avem cat mai multe detalii despre evenimentul pentru care doriti sa realizam dulciurile.

De asemenea, pentru a va putea face un estimat de timp si cost cat mai corect, va rugam sa ne dati cat mai multe informatii. Pretul il calculam in functie de complexitatea lucrarii, timpul de executie, modul de ambalare si cantitatea de materia prima folosita. 

Comanda minima este de 100 de lei.

Durata realizarii obiectelor este de minim 5 zile si maxim 3 saptamani.

Pentru marturiile de nunta si botez, in functie de cantitate si obiect este nevoie de 2 sau 3 saptamani pentru realizare. Pentru astfel de comenzi este necesar un avans.

Va asiguram ca, stabilind impreuna toate detaliile, veti fi pe deplin multumit, beneficiind de o mica opera de arta dulce, care a meritat pe deplin pretul platit!

IMPORTANT

Va rugam sa mentionati orasul in care locuiti deoarece marturiile de nunta si botez ce necesita expediere le gandim special pentru conditii de transport.

Pentru obiecte speciale, decoruri florale, figurine sau alte piese complexe onoram comenzi numai in Bucuresti, ocupandu-ne personal de livrarea lor.