sweet home | despre noi | despre produse | portofoliu | in atelier | glosar | contact

Obiecte speciale 

Aici se vede maiestria unui artist cand vine vorba de modelaj. Obiectele "Speciale" sunt punctul nostru forte, putem spune ca ne depasim pe noi insine, cu fiecare lucrare! Dorim ca, de fiecare data, sa aducem zambetul pe buze atat celor mari cat si celor mici. 

Obiectele speciale au o utilizare dubla, pot fi atat decor pentru tort dar si cadouri mai deosebite!

Modelarea fara matrite, desi este mai dificila, ne permite sa intram mai mult in caracterul unui personaj prin naturaletea posturii, prin redarea expesiei ori stilizarea elementelor ce caracterizeaza figurina sau obiectul. Deseori, alternam forme bidimensionale cu cele tridimensionale, ceea ce produce un efect spectaculos. Trebuie sa fii destul de inventiv atunci cand te ambitionezi sa nu te folosesti de matrite existente! Noi ne jucam cu formele si proportiile chiar si atunci cand avem de creat un ansamblu ce contine elemente diferite. Facem ca totul sa fie perfect integrat si echilibrat.

Obiectele de dimensiune medie (dimensiuni cuprinse intre 8-10 pana la 15cm) le putem reproduce aproape fidel. 

Iata cateva obiecte cu dimensiune medie.

Pentru obiectele mari, putem face o replica a acestora la o scara mai mica, atat cat ne permite sa intram in detalii, rezultand obiecte cu dimensiuni cuprinse intre 15 si 40 cm.

Exemple de obiecte mari realizate in miniatura.

Pentru a vizualiza mai multe produse, vizitati categoria obiecte speciale pentru cei mici si pentru cei mari si obiecte personalizare din galeria nostra.