sweet home | despre noi | despre produse | portofoliu | in atelier | glosar | contact

Din ce sunt produsele Zahara?

Produsle nostre sunt din pastillage. Pasta de zahar este o reteta proprie, realizata in atelierul nostru, din fondant, lapte praf si culori naturale si alimentare.


Produsele sunt si de post?

Nu, pentru ca acestea contin lapte praf.


Cu ce sunt colorate produsele?

Pentru colorarea naturala, amestecam pasta de zahar cu cacao, praf de roscove, zeama de sfecla, morcov si spanac, iar pentru a obtine o paleta mai larga de culori, folosim coloranti alimentari.


Cum stiu cat m-ar costa?

Pentru pret, este necesara o discutie telefonica sau prin e-mail, cu detalii despre produsul solicitat. Ulterior vom calcula pretul in functie de complexitatea lucrarii, cantitatea de material, timpul de executie si modalitatea de ambalare.


Cu cat timp inainte pot da comanda?

Minim 5 zile, maxim 3 saptamani, in functie de complexitate si cantitate.


Pot sa comand orice obiect?

Da, cu mentiunea ca, prin modelarea fara utilizarea matritelor, figurinele sau obiectele pot fi stilizate sau reinterpretate.


Se pot face obiecte in dimensiune reala?

Obiectele de dimensiuni mici si medii (cuprinse intre 8 si 15cm) pot fi produse la scara 1:1, cele mari sunt realizate in miniatura.


Pot sa solicit orice culoare?

Da. Pentru ca noi coloram materialul, ne putem apropia cat se poate de mult de culoarea ceruta.


Produsele se topesc?

Oricat de cald ar fi afara, obiectele nu se topesc. In schimb, se dizolva in lichid, intrucat baza materialului este zaharul.


Produsele sunt 100% comestibile?

Pentru realizarea obiectelori si a figurinelor, noi nu utilizam accesorii metalice sau din alte materiale (sarme, scobitori, suporti din plastic) in scopul de a sustine decoratiunile. Puteti avea incredere ca decorurile noastre sunt 100% comestibile!


Cat pot sa le pastrez?

Termenul de valabilitate este intre 3 si 6 luni. 3 luni pentru cele care au umplutura de nuga si 6 luni, sau chiar mai mult, pentru cele care sunt realizate numai din pastillage. Pentru a le mentine prospetimea, recomandam pastratrea la rece intre 6˚si 10˚C.